OVER LANDELIJK ENERGIE KOMPAS

Informatie over ons

Landelijk Energie Kompas is er voor consumenten en zakelijke klanten van alle energieleveranciers. Wij zorgen ervoor dat klanten eerlijke prijzen krijgen en niet de dupe zijn van de vrije energiemarkt in Nederland. Wij beheren uw contracten op basis van uw persoonlijk verbruik en bieden zo een aanbod op maat. 80% van de Nederlanders betaalt te veel voor hun energiecontract, wij zorgen ervoor dat u gaat besparen op uw energiekosten.

0

energieadviseurs

0

energiecontracten

Wij staan elke dag voor u klaar met de beste energiedeals.

Ons kantoor bestaat uit meer dan 40 professionele energieadviseurs die dagelijks opzoek gaan naar de beste energiedeals. Wij zorgen ervoor dat uw huidige contract vrijblijvend een energiecheck krijgen. U ontvangt van ons binnen enkele ogenblikken een voorstel voor een verbeterd energiecontract. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en met een collectief meerdere klanten tegelijk kunnen aanmelden bij energieleveranciers zorgt dit voor betere inkooptarieven en deals.

Voor u betekend dit enkel een goedkoper voorstel voor het zelfde elektra en gas aansluiting. Wij zorgen er ook voor dat uw huidige contract wordt opgezegd en dat uw nieuwe aansluiting direct ingaat. Hier hoeft u verder niets voor te doen, dit wordt geregeld door Landelijk Energie Kompas

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Bekijk dan onze diensten pagina of neem contact op met onze klantenservice.